Усик може дебютувати в суперважкій вазі вже у квітні у США

Усик може дебютувати в суперважкій вазі вже у квітні у США
Олександр Усик

Вже відомі потенційні суперники українського чемпіона

Співпромоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика Едді Хірн назвав імена боксерів, які можуть стати суперниками Усика в його дебютному бою в надважкому дивізіоні.

За словами Хірна, свій дебютний бій українець може провести у квітні 2019 року.

«Я думаю, що бій проти Андре Ворда - це єдиний поєдинок, заради якого Усик може залишитись у першій важкій вазі. Це був би бокс у його найчистішому вигляді - бій колишнього найкращого боксера світу незалежно від вагової категорії, який пішов з рингу непереможеним, з нинішнім лідером рейтингу Pound-for-pound і найкращим боксером світу минулого року», - зазначив він.

«Це був би бій з рівними шансами на перемогу - я вже говорив про нього з Усиком, а от з Вордом ще ні. Та я думаю, що його фінансові вимоги будуть нереалістичними. Тому я думаю, що Усик перейде в надважку вагу і боксуватиме у США в квітні. Усик не розмінюватиметься на бої з середняками. Бій з Карлосом Такамом був би цікавим - він не дуже габаритний, але сильний фізично і з сильним ударом. Також Усик може зустрітися з переможцем бою Вайт - Чісора, або з тим, хто програє у цьому поєдинку», - сказав Едді Хірн.

Нагадаємо, напередодні українець очолив рейтинг боксерів з найбільшим фінансовим потенціалом за версією Forbes.

Також стало відомо, що авторитетний ресурс ESPN визнав українця Олександра Усика (16-0, 12 КО) найкращим боксером 2018 року.

У 2018 році Усик за очками переміг Майріса Брієдіса (25-1, 18 КО), Мурата Гассієва (26-1, 19 КО) і нокаутував Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: