«Верес» буде покараний за шосту заміну під час матчу чемпіонату України

«Верес» буде покараний за шосту заміну під час матчу чемпіонату України
Фото: НК «Верес»

Незвичайна ситуація сталася у поєдинку Другої ліги

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України може зарахувати перемогу «Чайці» у матчі, де тренерський штаб рівнян, можливо, допустив порушення регламенту.

Турнірна таблиця групи А Другої ліги перед зимовою перервою може бути змінена через незвичайну ситуацію.

Як стверджує Sport Arena, вся справа у матчі 16-го туру, де «Верес» зіграв внічию із «Чайкою» – 1:1, відігравшись по ходу зустрічі.

Але тренерський штаб рівненського клубу провів заборонену регламентом шосту заміну, тому може бути покараний технічною поразкою, а «Чайці» у такому випадку буде присуджена технічна перемога.

Справа у тому, що «Верес» провів п'ять замін у період з 53-ої по 85-ту хвилину. Усі ці заміни були відображені і в офіційному протоколі арбітра Павла Дубровця.

Однак, уважні любителі футболу помітили вихід форварда Олега Маїка. Про це ж говорили представники «Чайки», які звернулися у КДК ФФУ.

Перевірити, чи справді гравець вийшов на поле, неможливо – транслятор домашніх матчів «Вересу» приховав запис матчу, хоча пряма трансляція з Млинова велася, і кілька тисяч людей дивилися його на YouTube й обласному телеканалі Рівненщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: