Відомий український боксер перейшов у збірну Ізраїлю

Відомий український боксер перейшов у збірну Ізраїлю

Вихованець херсонського боксу Павло Іщенко, після невдалої спроби зробити кар'єру серед професіоналів, повернувся в любителі. Щоправда, не в українську команду, а в ізраїльську

Федерація боксу України не заперечувала проти того, щоби кілька місяців тому Іщенко виступив у чемпіонаті Ізраїлю. Його дебют у національному турнірні нової країни був вдалим. Провівши чотири переможні поєдинки, він виборов перше місце. Його брат Мирослав також виступив на цьому турнірі і також взяв «золото».

Отож, Павло Іщенко потрапив у збірну Ізраїлю. А його перший поєдинок в цій команді за іронією долі відбудеться в Україні на чемпіонаті Європи. Сьогодні, у Харкові Павло у вазі до 60 кілограм змагатиметься із румуном Ніколає Андреяна.

Нагадаємо, Павло Іщенко є чемпіоном Європи серед юнаків (2008), бронзовим призером чемпіонату світу серед кадетів (2007), чемпіоном України (2011, 2012 Учасник літніх Олімпійських ігор в Лондоні (2012), чемпіон Європи (2013). Представляв боксерський клуб «Українські отамани», який бере участь в змаганнях під егідою WSB.

Два роки тому перейшов у професіонали, підписавши контракт з однією американською компанією. За цей час провів лише три переможні поєдинки, останній з яких в лютому 2016 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: