Відомий український тренер Олег Таран очолив новостворений клуб із Запоріжжя

Відомий український тренер Олег Таран очолив новостворений клуб із Запоріжжя
Олег Таран (другий справа)

ГФК «Металург» повинен стартувати у Другій лізі у новому сезоні

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк зустрівся з новим тренером ГФК «Металург» Олегом Тараном.

Про це він сам розповів на своїй сторінці у Facebook, інформує Запорізька Січ.

«Олег Таран точно знає, що таке запорізький футбол і клуб «Металург». Тут він проявив себе не тільки як футболіст, але і як успішний тренер. Серед його тренерських досягнень досить згадати дворазове завоювання бронзових медалей чемпіонату України криворізьким «Кривбасом», четверте місце запорізького «Металурга», - почав Буряк.

«Олег Таран вмів і вміє перемагати. Сподіваюся, з його приходом ГФК «Металург» вийде на новий рівень розвитку та буде радувати запорожців новими перемогами», - додав він.

Також міський голова повідомив, що одним з помічників Олега Тарана стане олімпійський чемпіон Сеула Євген Яровенко, футбольна доля якого також свого часу була пов'язана із Запоріжжям.

Команда ГФК «Металург» з'явилася у Запоріжжі рік тому. Так міська влада фактично заклала фундамент під розвиток професійного футболу у місті.

«Рік виявився насиченим. Футболісти грали. Ми продовжували працювати над створенням інфраструктури. Тепер у нас є не тільки ГФК «Металург». У нас є оновлений стадіон, який може приймати матчі міжнародного рівня», - продовжив Буряк.

«Підростає покоління хлопців, що займаються у ДЮСШ «Металург». Ми працюємо над створенням юнацької команди U-19. Справа за малим – вийти та закріпитися на професійному рівні. «Металург» вже практично отримав атестацію для участі у Другій лізі», - підсумував він.

Нагадаємо, що у минулому сезоні участь у Другій лізі брав клуб «Металург-Запоріжжя», який тепер припиняє своє існування через те, що не отримав атестат на новий сезон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: