Відразу два футбольні клуби повідомили про зняття з чемпіонату України

Відразу два футбольні клуби повідомили про зняття з чемпіонату України

«Фенікс» і «Скала» не вийдуть на старт нового сезону, тому склади Першої та Другої ліг поки не визначені

Колишній ФК «Сталь», а нині «Фенікс» надіслав лист у Професіональну футбольну лігу про зняття з Першої ліги. Про припинення виступів повідомила і «Скала» Стрий.

Напередодні колишній прес-аташе «Сталі» Олександр Горбачев повідомив у Facebook, що власник клубу Вардан Ісраелян повідомив гравців про розпуск команди через банкрутство.

Наразі ж відомо, що клуб через відсутність належного фінансування знявся з турніру.

Про рішення «Скали» припинити виступи у Другій лізі та залишити тільки футбольну школу стало відомо ще у середині червня.

Ситуація з іншими учасниками турнірів також залишається не до кінця визначеною.

Участь «Нафтовика» у Першій лізі замість ФК «Полтава» як і раніше під великим питанням. Керівництво клубу хоче зберегти клуб і навіть надіслало лист у ПФЛ з підтвердженням участі у чемпіонаті.

Однак остаточного підтвердження існування команди немає. Тому ПФЛ може не допустити «Нафтовик» через порушення регламентних норм, хоча раніше клуб отримав атестат від комітету ліцензування.

Краще складається ситуація у «Геліоса» та «Черкаського Дніпра». Харків'яни ведуть переговори з потенційним власником клубу в особі «Кобри. «Дніпро» готується до нового сезону. Єдиною істотною зміною стане нова назва – «Черкащина-Академія».

Якщо «Нафтовик» все ж не буде допущений до сезону, то ПФЛ проведе сезон по резервному варіанту – 16 команд у Першій лізі та 10 + 10 – у Другій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: