Визначились фіналісти чоловічого чемпіонату України з волейболу

Визначились фіналісти чоловічого чемпіонату України з волейболу
ВК Локомотив. Фото: ФВУ

Півфінальні серії гралися до трьох перемог однієї з команд

11 квітня в Хмельницькому та Вінниці відбулися треті матчі півфінальних серій чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги.

Нагадаємо, що ці серії гралися до трьох перемог однієї з команд, а після двох поєдинків по два рази виграли волейболісти харківського «Локомотива» і львівського клубу «Барком-Кажан»

Першими на майданчик вийшли команди «Новатор» та «Барком-Кажан». Самою завзятою, напруженою і цікавою тут вийшла перша партія, в якій господарі майданчика поступилися лише з мінімальною різницею 24:26.

Друга партія проходила під диктовку гостей і завершилася в їх користь 13:25. А ось в третьому сеті «Новатор» посилив свою гру і обіграв-таки суперників 25:21. Була боротьба і в четвертому сеті, але тут знову в кінцівці успіх був на боці гостей.

Таким чином, львів'яни виграли серію 3:0 і стали першими фіналістами сезону 2017-2018 років.

Що стосується другої півфінальної пари, то тут харків'яни почали з того, що взяли перший сет у вінницького клубу «Серце Поділля» з рахунком 25:20. Однак у другій партії краще зіграли господарі майданчика 25:18.

Правда, це був лише перший і останній успіх волейболістів із Вінниці в цьому поєдинку. Третій і четвертий сети з однаковим рахунком 25:20 виграв «Локомотив», який тепер у фінальній серії буде відстоювати звання чемпіона країни з львівським «Баркомом-Кажан».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: