Визначилися всі учасники другого етапу чоловічого Кубку України з волейболу

Визначилися всі учасники другого етапу чоловічого Кубку України з волейболу

В принципі, обійшлося без сенсацій

Минулого вікенду відбулися матчі у трьох групах стартового раунду змагань на Кубок України з волейболу серед чоловіків.

Поєдинки у групі «А» відбулися раніше, а тепер залишалося визначити по дуету кращих у трьох наступних квартетах, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

Загалом, сенсацій не сталося, хоча дещо несподіваним став невихід до наступного раунду турніру команди «Бахмут-ШВСМ», яка приймала суперників у себе вдома.

Лише завдяки вдалому «золотому» сету у вирішальному матчі з «Колосом» із Новоселиці проскочив далі срібний призер Суперліги-2015/16 «Дніпро».

В усіх же інших випадках найкращими виявилися саме ті, від кого цього найбільше й очікували.

Отже, загалом до другого етапу розіграшу Кубку України вийшли вінницькі клуби «Серце Поділля» та ВК «МХП-Вінниця-2», сумський «ШВСМ-СумДУ», «Зміївський енергетик» (Слобожанське), «Новатор-2-Прикордонник» (Хмельницький), ВК «Дніпро», «Амалтея» (Херсон) та одеський «Заваїр».

На цій стадії змагань до них приєднаються ВК «МХП-Вінниця», «Новатор» (Хмельницький), «Юракадемія» (Харків) та «Буревісник» (Чернігів).

Усіх учасників за допомогою жеребкування розділять на три групи, і по дві найсильніші команди з кожної вийдуть до третього раунду Кубку України. Там вони складуть компанію фіналістам минулого турніру - «Баркому-Кажани» (Львів) і «Локомотиву» (Харків).

Поєдинки другого етапу турніру відбудуться 27-29 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: