В'єтнам готовий дебютувати у календарі Формули-1 у сезоні 2020 року

В'єтнам готовий дебютувати у календарі Формули-1 у сезоні 2020 року

Уже навіть обговорені всі нюанси

Плани з появи В'єтнаму у календарі Формули-1 у 2020 році мають бути підтверджені до кінця поточного сезону, при цьому джерела вказують на те, що принципова угода вже досягнута.

За чутками, азійська країна вже давно потрапила «на радар» власників Ф1 Liberty Media, а місце проведення знаходиться за 12 км на захід від Ханоя, де для траси виділено окреме місце.

Проте, переговори швидко просувалися за лаштунками, а під час Гран Прі Японії джерела підтвердили, що вже досягнута домовленість про проведення події у 2020 році.

Офіційне оголошення про перегони, яке буде першою появою нового Гран Прі за часів Liberty, швидше за все, відбудеться наступного місяця.

Гоночний директор Ф1 Чарлі Вайтінг відвідав місце розташування траси біля Ханоя перед японським вікендом, і сказав, що він не сумнівається у тому, що трек буде готовий.

Вайтінг підтвердив, що траса частково буде побудована на існуючих дорогах, але також отримає новий відрізок, який буде спеціально побудований для перегонів.

«Головним чином використовуються дороги, але є секція, яка ще не побудована, - пояснив він. - Це відкритий простір, де збиратимуться будівлі піт-лейн. Частина треку буде побудована, адже на даний момент її не існує. Але після цього вона стане дорогою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: