Волейболіст збірної України перебрався у чемпіонат Франції

Волейболіст збірної України перебрався у чемпіонат Франції

Максим Дрозд буде суперником іншого українця у цій першості – Олексія Клямара

Найкращий блокуючий останнього чемпіонату Суперліги України з волейболу, тепер уже екс-гравець харківського «Локомотива» Максим Дрозд став новачком французького клубу «Туркуен Лілль Метрополь».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації волейболу України.

У «Туркуені» вже декілька сезонів грає ще один українець – догравальник Олексій Клямар.

У наступному сезоні у Франції Максим матиме змогу зустрітися на майданчику з іншими кандидатами до складу української збірної – Василь Тупчій захищатиме кольори «Араго де Сет», а Дмитро Терьоменко виступатиме у складі «Тура».

Окрім того, діагональний Дмитро Вієцький уклав дворічну угоду з клубом «Войводина», який виборов титул чемпіона Сербії. Раніше срібний призер чемпіонату Європи 2016 року у складі збірної України U-20 виступав за «Локомотив», а у минулому сезоні у чемпіонаті Суперліги допоміг виграти історичну бронзу хмельницькому «Новатору». 

Догравальник Сергій Капелусь, який має солідний досвід виступів у національній збірній, підписав контракт з «Ольштином» – ця команда стала четвертою у чемпіонаті Польщі. Таким чином, Капелусь проведе у Польщі вже десятий сезон поспіль.

Незабаром збірна України розпочне підготовку до кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи, де у групі F зіграє проти команд Македонії, Швейцарії й Угорщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: