«Ворскла» на виїзді впевнено перемогла «Львів» (відео)

«Ворскла» на виїзді впевнено перемогла «Львів» (відео)
Фото взяте з сайту football.ua

Підопічні Василя Сачка ще до перерви встановили остаточний рахунок зустрічі

Даний матч був багатим на дивовижні факти. По-перше, протокольно домашній поєдинок львів'яни проводили у Полтаві, адже виїзна зустріч першого кола через реконструкцію місцевого стадіону була проведена на «Арені Львів». Крім того, даний поєдинок вперше у вітчизняній історії судила повністю жіноча бригада арбітрів. Вже через це слід було було пильно спостерігати за грою.

«Львів» почав її непогано, вже на 7-й хвилині перевіривши на міцність поперечину воріт Шуста після удару Бруну Дуарте. Гості відповіли небезпечним пострілом Кулача повз дев'ятку, а через дві хвилини після нього несподівано вирвались уперед – це Ребенок закотив м'яч у пусті ворота після того, як Коломоєць влучив у штангу. Команда Юрія Бакалова одразу поплила й привезла собі цілу торбу моментів: так, на 31-й хвилині Бандура витягнув удар Коломойця головою з-під поперечини, а Кулач з близької відстані невдовзі запустив м'яч над нею. Зрештою, на 39-й це призвело до другого взяття воріт – це Якубу забив дебютний гол після передачі Коломойця.

Другий тайм вийшов менш конкретним, але не поступався за напругою. Львів'яни відчайдушно намагалися повернутися у гру, але створили для цього дуже мало моментів. Фактично, за весь цей відрізок гри можна пригадати лише кілька невпевнених та ризикованих дій Шуста, неточне замикання Янчака на 63-й хвилині та удар з гострого кута у зовнішню сторону сітки у виконанні Бруну на 75-й. «Ворскла» також особливою гостротою не відзначалася, однак на 80-й хвилині Ребенок мав шанс довести справу до розгрому – м'яч після його удару зі штрафного пройшов прямо над поперечиною.

Зрештою, матч завершився з рахунком, встановленим у першому таймі – 2:0. «Ворскла» набрала 24 очки та наблизилась до третього місця, де розташувалася «Олександрія», на відстань однієї перемоги. Львів'яни перебувають на сьомій сходинці, маючи у активі 17 очок, але «Зоря» сьогодні може їх обійти.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 14-го туру

«Львів» - «Ворскла» - 0:2

Голи: Ребенок, 19, Якубу, 38.

«Львів»: Бандура - Адамюк, Мартан, Парамонов, Голіков - Приймак, Джонатан - Западня (Борзенко, 74), Араужо (Сезар, 90+3) - Петров (Янчак, 46), Бруно.

«Ворскла»: Шуст - Пердута, Чеснаков, Чижов, Якубу (Карека, 61) - Скляр, Шарпар - Сапай, Кулач (Сергійчук, 85), Ребенок (Саків, 90+4) - Коломоєць.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: