«Ворскла» розгромила «Олімпік» та закріпилась на третьому місці

«Ворскла» розгромила «Олімпік» та закріпилась на третьому місці

Після цієї перемоги «Ворскла» набрала 31 очко та закріпилась на 3 місці

«Ворскла» у останньому матчі року переграла «Олімпік» в Києві та закріпилась на 3 місці в УПЛ.

Команди розпочали гру активно. Вже на 10-й хвилині Кобахідзе красивим ударом з краю штрафної забив гол у дальну «дев'ятку». За 10 хвилин «Олімпік» результативно відповів. Богданов пробив штрафний з-за меж штрафного майданчика. М'яч влучив у стійку, але на добиванні вдало зіграв Прийомов.

Щоправда, «Ворскла» відповіла вже через 2 хвилини. Після подачі з кутового м'яч у ворота гостей заштовхав Чижов. На цьому голи у першому таймі не закінчилась. На 27-й хвилині Кулач заробив пенальті. Він же і реалізував його, пробивши по центру.

Рахунок став 1:3. Гра команд у другій половині першого тайму була рівна, голів більше не забивали.

Другий тайм активніше розпочала «Ворскла» і вже на 1 хвилині другої половини зустрічі команда Сачка могла вийти вперед. Але удар півзахисника полтавців був неточним.

«Олімпік» йшов в атаку великими силами, але розкрити насичену оборону «Ворскли» донечанам не вдавалось. Полтавці відповідали контратаками. На 57 хвилині невдало з воріт вийшов Шуст. Гравець «Олімпіка» пробивав по пустим воротам, але м'яч з лінії вибив Матвієнко.

Другий тайм проходив на половині поля «Ворскли», але результату це не принесло. Натомість за 2 хвилини до закінчення основного часу гол забили полтавці. Шарпар після прострілу з флангу закотив м'яч у порожні ворота.

Після цієї перемоги «Ворскла» набрала 31 очко та закріпилась на 3 місці, «Олімпік» залишається 5-м з 25 заліковими пунктами в активі.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

19-ий тур

«Олімпік» – «Ворскла» – 1:4

Голи: Прийомов(20) – Кобахідзе(10), Чижов(22), Кулач(27п.),  Шарпар(88)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: