«Ворскла» сенсаційно перемогла «Динамо»

«Ворскла» сенсаційно перемогла «Динамо»

У 6 турі УПЛ «Динамо» на «Олімпійському» несподівано поступилося полтавським гостям (0:2).

Зі стартовим свистком футболісти «Динамо» побігли у наступ. Кияни провели 3-4 атаки, але реальної загрози воротам Непогодова створити не вдалось. А на 15 хвилині груба помилка Морозюка, який відпасував назад Шовковському, дозволила Коломойцю зіграти на випередження і відкрити рахунок у матчі.

Пропущений гол мав би активізувати «біло-синіх», однак посиленого руху вперед не спостерігалося. Все відбувалося дуже в'яло, підопічні Реброва майже не створювали гостроту. Така ситуація продовжилася до кінця першого тайму, тому в роздягальню київські футболісти пішли під свист «Олімпійського».

По перерві «Динамо» почало атакувати трохи інтенсивніше. Сергій Ребров випустив Гусєва та Гладкого для підсиленя нападу. Останній мав фантастичний момент на 68 хвилині, але дивом пробив мимо воріт після пасу Ярмоленка. Одразу після цього Шовковський був змушений вдруге витягати м'яч з сітки. Непогодов класно вибив «круглого» на фланг, там його підібрав Кобахідзе і відпасував на Коломойця, а Юрій прекрасним ударом в ближню дев'ятку подвоїв рахунок.

До закінчення гри кияни мали ще декілька прекрасних моментів, але десь не вистачало влучності, а десь навіть удачі. «Ворскла» теж не забувала бігати в контратаки, особливо активним був Кобахідзе.

«Ворскла» перемагає і набирає 9 пунктів, а «Динамо» сьогодні не поповнило свій очковий запас і дає шанс «Шахтаря» відірватися.

Україна.  6 тур

«Динамо»«Ворскла» – 0:2

Голи: Коломоєць, 15, 69

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: