WEC у Шанхаї. Toyota знову зайняла весь перший ряд

WEC у Шанхаї. Toyota знову зайняла весь перший ряд

Машини Toyota завоювали перші дві позиції на етапі чемпіонату світу з перегонів на витривалість FIA у Шанхаї

Камуї Кобаясі та Майк Конвей вибороли поул-позицію наприкінці сесії, в якій Toyota довелося поборотись за найкращий час уперше за цей суперсезон WEC 2018/19 років.

Toyota TS050 Hybrid #7 завершила сесію із середнім часом 1:42.931, що лише на три десяті секунди кращий за кваліфікаційний час екіпажа Rebellion-Gibson R-13 #1 у складі Бруно Сенни та Андре Лоттерера, які у підсумку зайняли третю позицію.

Кобаясі сказав після кваліфікації: «Стан траси покращувався, і Майк проїхав чудове коло, отже, я виїхав знову, тому що це було важливо, оскільки під кінець боротьба була досить щільною».

Другою у гонці стартуватиме Toyota #8 Фернандо Алонсо та Казукі Накадзіми, чий найкращий результат після двох спроб склав 1:43.139.

Четверту стартову позицію зайняв екіпаж SMP Racing BR Engineering BR1 #17 у складі Стефана Сарразена та Єгора Оруджева, що випередив Rebellion #3 Матіаса Беша та Тома Лорана.

DragonSpeed BR1 Бена Хенлі та Ренгера ван дер Занде завоював шосте місце, а сьомими у протоколі опинилися Дженсон Баттон із Віталієм Петровим із SMP Racing.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: