Ярославський про повернення «Металіста»: Я ніколи не відмовлявся від цього

Ярославський про повернення «Металіста»: Я ніколи не відмовлявся від цього
Олександр Ярославський

Екс-власник «Металіста» поділився враженнями від матчів Ліги чемпіонів у Харкові

Відомий український олігарх Олександр Ярославський ніколи не відмовлявся від ідеї повернення харківського «Металіста».

Про це екс-власник харківського клубу повідомив у коментарі порталу «Террикон».

«Я радий, що в Харкові звучить гімн Ліги чемпіонів. Звичайно, я мріяв, щоб він звучав на честь «Металіста», але задоволений, що харків'яни бачать матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів. Приїде «Манчестер Сіті». Коли б ще харків'яни це побачили? Тому спасибі «Шахтарю», що він дає місту цю футбольну енергію і радість», - зазначив він.

«Чи стежу за процесом конфіскації майна «Металіста»? Всі стежать. Всім цікаво, чим це закінчиться. Подивимося. Надії ми ніколи не втрачали і не втрачаємо, що колись гімн Ліги чемпіонів зазвучить в честь нашого «Металіста», - сказав Ярославський.

Олігарх також відповів на традиційне питання про можливе повернення «Металіста» під своє крило.

«Мільйон разів відповідав вже. Я ніколи не відмовлявся від цього, але питання в тому, як будуть розвиватися реальні події», - заявив Ярославський.

Нагадаємо, в кінці 2012 року харківського бізнесмена Олександра Ярославського змусили продати «Металіст» Сергію Курченку. Незабаром почався спад, і на сезон 2016-2017 років клуб не зумів пройти ліцензування. В серпні 2016 року в українській аматорській футбольній лізі почав виступати новий клуб під назвою «Металіст 1925», створений без участі Курченка.

У вересні 2015 року Ярославський сказав журналістам, що розглядає можливість викупу клубу. Нещодавно він заявив, що вирішив дочекатися краху «Металіста», перед тим як робити кроки по його поверненню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: