Збірна України перемогла Чорногорію у відборі на Євро-2020 з гандболу

Збірна України перемогла Чорногорію у відборі на Євро-2020 з гандболу

Українці окреслили свої амбіції на завоювання путівки у фінальну частину турніру

Збірна України з гандболу здобула першу перемогу у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2020.

У домашній грі 2-го туру у Сумах команда Сергія Бебешка впевнено розібралася з Чорногорією – 29:24, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

Блискучий матч видав воротар господарів Геннадій Комок. У нападі найбільш результативним став лівий півсередній Владислав Остроушко – сім м'ячів.

Українці поступалися у рахунку тільки на початку матчу, але потім цілком заволоділи ініціативою, виграли перший тайм 15:12, а на початку другої половини збільшили свій відрив.

Господарі чимало забили кидками із задньої лінії, але не менш небезпечними були швидкі переходи від оборони до нападу, прискорення технічних Захара Денисова й Олександра Кириленко, а також реалізація лінійного Павла Гурковського.

Для збірної України це перша перемога під керівництвом нового тренерського штабу та черговий успішний матч на сумський арені, де ще не було жодної поразки (три перемоги й одна нічия).

Після двох турів збірна України з двома очками займає друге місце у турнірній таблиці. На чемпіонат Європи вийдуть дві найкращі команди кожної з восьми відбірних групи, а також чотири команди, з тих, що посядуть треті місця.

Наступні матчі наша команда проведе у квітні 2019 року, коли двічі зіграє з Фарерськими островами. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: