Збірна України U-20 виграла перший контрольний матч перед Євробаскетом-2018

Збірна України U-20 виграла перший контрольний матч перед Євробаскетом-2018
Фото: ФБУ

Наша команда здолала білоруських однолітків

12 червня у Києві чоловіча збірна України U-20 провела товариський матч зі своїми білоруськими однолітками.

Цим спарингом було розпочато ігрову сесію підопічних Вадима Пудзирея, які готуються до чемпіонату Європи U-20 у дивізіоні А, інформує прес-служба Федерації баскетболу України.

Попри те, що Білорусь виступає у Дивізіоні В, вона виявилася міцним горішком для господарів паркету. У першій чверті українцям не вдалося втілити тренерський задум і відірватися у рахунку – 18:17.

А вже у другій десятихвилинці підопічні Вадима Пудзирея стали діяти більш агресивно. Коли Вікент’єв на екваторі чверті вивів гостей вперед 25:23, жовто-сині по-спортивному розізлилися і протягом чотирьох ігрових хвилин провели результативний відрізок 14:1.

Це дозволило піти на перерву з восьмиочковою перевагою 37:29. У третій чверті білоруси знову активізувалися – 22:17 у цій десятихвилинці, відтак інтрига і не думала зникати.

Початок заключної чверті знову пройшов під диктовку господарів. Ілля Тиртишник влучним кидком на екваторі чверті довів перевагу українців до +13. Підопічним Вадима Пудзирея вдалося втримати суперника на очковій відстані і записати до свого активу перемогу 70:64

Найрезультативнішим гравцем матчу став Владислав Близнюк зі збірної Білорусі – 20 очок. В активі українця Михайла Ягодіна – 15 набраних, ще й 9 підбирань зробив, одного забракло для оформлення дабл-даблу.

14 червня ці самі суперники зіграють у Києві знову. А 13 червня у межах міжнародного турніру у СК Меридіан зустрінуться молодіжні збірні Туреччини та Білорусі.

Товариський матч з баскетболу

Національній збірні U-20

Україна – Білорусь 70:64 (18:17, 19:12, 17:22, 16:13)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: