Збірна України у спарингах перемогла та зіграла внічию з представником Першої ліги

Збірна України у спарингах перемогла та зіграла внічию з представником Першої ліги
Фото Павла Кубанова

Тепер команда України U-19 вирушає на чемпіонат Європи

У межах підготовки до Євро-2019 юнацька збірна України U-19 провела два товариські поєдинки.

Напередодні у Ворзелі «синьо-жовті» відіграли два спаринги проти «Колоса» із Ковалівки, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Збірна України непогано розпочала першу гру – небезпечно головою пробив Андрій Кулаков. А на 22-й хвилині відзначився півзахисник «Карпат» Андрій Ременюк, який завдав точного удару з далекої відстані під штангу.

У другому таймі команда U-19 була більше зосереджена на обороні власних воріт й атакувала не так успішно. Непоганий момент мав Микола Мусолітін, але пробив у голкіпера «Колоса».

Відзначається впевнені дії воротарів Андрія Кожухаря та Дмитра Різника, які відстояли по тайму.

У підсумку юнацька збірна здобула мінімальну перемогу над представником Першої ліги.

Товариський матч з футболу

Україна (U-19) – «Колос» (Ковалівка) – 1:0 (1:0)

Гол: Ременюк (22)

Україна (U-19): Кожухар (Різник, 46), Сафронов, Веремієнко, Семенов, Снурніцин, Чех, Бєляєв, Дорошенко, Мусолітін, Кулаков, Ременюк.

У другому поєдинку «синьо-жовті» грали за схемою із п’ятьма захисниками. Головний тренер випустив гравців, які не брали участі у першому спарингу. Виключенням став Ігор Снурніцин, який на початку другого тайму замінив травмованого Віктора Корнієнка.

До отриманого пошкодження саме захисник «Шахтаря» забив єдиний м’яч збірної, на 38-й хвилині реалізувавши пенальті.

Перед цим, на початку зустрічі, «Колос» відкрив рахунок завдяки влучному удару у «дев’ятку» з-за меж штрафного майданчика.

У другій половині поєдинку гра стала більш силовою. «Колос» атакував гостріше, тож Владиславу Кучеруку довелося кілька разів виручати команду. У складі «синьо-жовтих» виділявся Сергій Булеца, який брав гру на себе.

У підсумку другий спаринг завершився внічию.

Товариський матч з футболу

Україна (U-19) – «Колос» (Ковалівка) – 1:1 (1:1)

Гол збірної України: Корнієнко (38, з пенальті).

Україна (U-19): Кучерук, Попов, Бондар, Миколенко, Конопля, Дришлюк, Хахльов, Корнієнко (Снурніцин, 51), Цитаїшвілі, Супряга, Булеца.

Тепер юнацька збірна України має вирушити до Фінляндії, де 16-29 липня проходитиме континентальний форум. У груповому раунді «синьо-жовті» зіграють із Францією (17 липня), Англією (20 липня) та Туреччиною (23 липня).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: