Збірна України з баскетболу поступилась Чехії у контрольному поєдинку

Збірна України з баскетболу поступилась Чехії у контрольному поєдинку
Фото ФБУ

У першій зустрічі господарі виграли 80:68

Україна вдало розпочала матч – швидкі вісім очок набрали Бобров і Петров, крім яких, у старті також вишли Лукашов, Пустозвонов і Конєв.

Але у дебюті наші хлопці дали супернику занадто багато свободи на дузі: якщо перші три дальні спроби господарі схибили, то наступна серія влучних кидків вивела чехів вперед, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Однак останній ривок у чверті був за гостями: як тільки українці знов зробили акцент на атаки через трисекундну, де працювали вже Пустовий і Зайцев, лідерство відразу повернулось до команди Мурзіна.

Уже за стартові 10 хвилин на майданчику побували 11 гравців із заявки української збірної, у тому числі дебютант Беліков. Не отримав ігрового часу у першій половині лише Конате.

У другій чверті команди суттєво зменшили результативність: за усю 10-хвилинку українці набрали лише шість балів, а чехи – 10, тож на велику перерву за триочкової переваги пішли вже підопічні Гінзбурга.

Друга половина розпочалась з третього фолу Пустового, у зв’язку із чим центровий отримав незапланований відпочинок. Саме ця чверть стала вирішальною у цьому матчі. Ривок 11:2 від Чехії за чотири хвилини лише став початком вдалого 10-хвилинного відрізку господарів, який вони виграли «+19».

Як підсумок, «+22» для господарів перед заключною 10-хвилинкою.

Євген Мурзін продовжував запроваджувати активну ротацію у пошуках оптимального зв’язку на обох половинах майданчику. У четвертій чверті збірна України додала у швидкості у нападі, агресивніше зіграла у захисті та знову знайшла підхід до трисекундої суперника, де чехи не могли знайти протидію домінуванню Пустового.

Однак доробок господарів був занадто великим – наздогнати суперника українці вже не встигли. Українська команда зазнала поразки у першому контрольному поєдинку, поступившись Чехії у Німбурку з рахунком 68:80.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: