Збірна України з баскетболу провела відкрите тренування в Києві (фото)

Збірна України з баскетболу провела відкрите тренування в Києві (фото)
Збірна України з баскетболу. Фото: ФБУ

Перший контрольний поєдинок збірна України зіграє на виїзді з чехами вже найближчої суботи, 16 червня

14 червня, напередодні відльоту до Чехії на перший спаринг, національна чоловіча збірна України провела відкрите тренування.

Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

Підопічні Євгена Мурзіна працюють у київській Пущі Водиці з 5-го червня. Збори присвячені підготовці команди до чергових матчів відбору на чемпіонат світу з Туреччиною (28 червня, Анкара) і Латвією (1 липня, Київ).

На відкритому тренуванні у складі команди займалися дванадцять гравців: В’ячеслав Кравцов (капітан), Павло Крутоус, Артем Пустовий, Ігор Зайцев, Денис Лукашов, Олександр Бєліков, В’ячеслав Петров, Олександр Рябчук, В’ячеслав Бобров, Максим Пустозвонов, Олександр Мішула, Володимир Конєв.

Ще троє виконавців підсилять збірну найближчим часом. Олександр Липовий щойно закінчив чемпіонат Греції, у Сергія Гладиря ще триває чемпіонат Франції, а натуралізований американець Пух Джеттер прибуде у тренувальний табір на виїздний спаринг з Ізраїлем наступного вікенду. Перший контрольний поєдинок збірна України зіграє також на виїзді з чехами вже найближчої суботи, 16 червня.

Абсолютно усі гравці прибули у розташування збірної України у хорошому настрої і горять бажанням залишати нашу команду на першому рядку турнірної таблиці у групі В, за для цього нашим хлопцям потрібно вдало відіграти у відбірних матчів -28-го червня в Анкарі з Туреччиною і 1 липня у Києві з Латвією.

Поки що «синьо-жовті» очолюють відбірну групу В.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: