Збірна України здобула право зіграти у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу

Збірна України здобула право зіграти у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу
Фото beachsoccer.org.ua

Українська команда здобула 12 очок у шести поєдинках

В останньому поєдинку другого відбірного етапу Євроліги-2018 у Назаре збірна України з пляжного футболу у додатковий час переграла команду Туреччини.

Завдяки перемозі над господарями турніру, португальцями, українці вже забезпечили собі право участі у Суперфіналі Євроліги-2018 в італійській Катанії, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Тому поєдинок із Туреччиною носив для команди швидше характер боротьби за престиж. До честі «синьо-жовтих», вони не дозволили собі послаблень.

У кожному з перших двох періодів команди обмінялися голами. По два м'ячі на свій рахунок записали Дмитро Медвідь і Сем Кескін.

У заключній третині матчу ситуація повторилася – із тією різницею, що українці й турки забили вже по два м'ячі. У складі нашої збірної відзначилися Віталій Сидоренко та Ігор Борсук.

Справжній перелом настав в овертаймі. Два м'ячі від Дмитра Медвідя й Олександра Корнійчука нокаутували збірну Туреччини. У підсумку – 6:4 на користь підопічних Євгена Варениці.

Склад збірної України: Сидоренко, Гладченко, Войток, Макеєв, Борсук, Пачев, Медвідь, Корнійчук, Глуцький, Щериця.

Отже, загалом у турнірі за підсумками двох етапів збірна України набрала 12 очок, що дає їй право виступити у вересні у Катанії у Суперфіналі Євроліги-2018.

Зауважимо, що відбірний етап ще триватиме, а закінчиться він наприкінці серпня у Німеччині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: