Збірні України (U-18) отримали суперників за вихід на чемпіонат Європи з баскетболу 3х3

Збірні України (U-18) отримали суперників за вихід на чемпіонат Європи з баскетболу 3х3

Фінальний турнір відбудеться в Угорщині

Чоловіча та жіноча збірні України U-18 з баскетболу 3х3 готуються до кваліфікації чемпіонату Європи.

Усього відбудеться три турніри кваліфікації – в Італії, Франції та Угорщині, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Українські команди боротимуться за вихід у фінальний турнір чемпіонату Європи в італійському Барі (3-4 серпня, чоловіки) й угорському Сольноку (4-5 серпня, жінки).

У Барі у фінальний турнір вийдуть перші чотири  команди за підсумками кваліфікації. У Сольноку – перші три, але якщо серед них буде Угорщина, то путівку на чемпіонат Європи отримає також четверта команда.

Учасники кваліфікації у Барі: Україна, Латвія, Андорра, Польща, Німеччина, Італія, Словаччина, Швейцарія, Литва, Ірландія.

Команди будуть розділені на дві групи по п’ять учасників. Переможці груп одразу потрапляють на чемпіонат Європи. Другі та треті команди груп розіграють між собою дві інші путівки.

Учасники кваліфікації у Сольноку: Україна, Угорщина, Німеччина, Польща, Білорусь, Ізраїль, Швеція, Росія.

Команди будуть розділені на дві групи по чотири учасники. Переможці груп одразу потрапляють на чемпіонат Європи. Другі та треті команди зіграють в півфіналі, переможці якого і розіграють останню путівку.

Фінальний турнір чемпіонату Європи U-18 пройде 31 серпня - 2 вересня в угорському Дебрецені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: