Жіноча Суперліга з баскетболу. Анонс ігрового вікенду 12-14 жовтня

Жіноча Суперліга з баскетболу. Анонс ігрового вікенду 12-14 жовтня

Чинний чемпіон України зіграє проти дев’ятиразового чемпіона України

У столичному СК «Меридіан» у п’ятницю, 12 жовтня, «Київ-Баскет» прийме запорізьку «Козачку-КПУ».

Якщо для підопічних Володимира Холопова це буде дебютний матч у жіночій Суперлізі, то запоріжанки вже провели два офіційні поєдинки – програли й обіграли БК «Рівне», інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

За кадровим потенціалом «Київ-Баскет» звісно є явним фаворитом протистояння. Але у лазареті команди перебувають два гравця – Чек і Краєвська, а також Дар’я Завидна.

Головний тренер Козачки Олена Жержерунова взяла до Києва 10 гравців – усі, кому вона довіряє на паркеті, поїхали до столиці.

Перевага «Козачки» у тому, що вона вже зіграла два офіційні матчі чемпіонату, в той час, як господарки стартують тільки звітним матчем, а їхній головний тренер Володимир Холопов лише 9 жовтня приєднався до команди, після повернення з молодіжного чемпіонату світу у Китаї.

Також 12 жовтня боротьбу у Суперлізі розпочне срібний медаліст, який прийме бронзового. В Одесі «ІнтерХім»-СДЮСШОР зіграє з «Рівне»-ОШВСМ

Якщо за плечима рівнянок вже є два офіційних матчі (перемога та поразка у Запоріжжі), то підопічні Ірини Щипакіної тільки стартують у чемпіонаті.

І ще у Києві «Динамо» прийме бердянську «Чайку»-ДЮСШ. «Морячки» наробили галасу у минулому сезоні, посівши четверте місце.

13 жовтня «Київ-Баскет» і «Динамо» поміняються суперниками. Останніми боротьбу у Суперлізі розпочнуть «Вінницькі Блискавки», які на Покрову зіграють в Одесі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: