Жіноча збірна України з боксу провела спільний збір з командою Франції

Жіноча збірна України з боксу провела спільний збір з командою Франції
Фото ФБУ

Французька команда спеціально приїхала до Тисовця

У ці дні жіноча збірна України проводить черговий збір у Тисовці (Львівська обл.) в межах підготовки до чемпіонату світу з боксу.

Світова жіноча першість відбудеться з 15 по 24 листопада поточного року у місті Нью-Делі (Індія), інформує офіційний сайт Федерації боксу України.

Цього разу збір у Тисовці українська команда провела разом з командою Франції, яка також готується до виступів на чемпіонаті світу.

Про це розповів головний тренер національної жіночої збірної України Сергій Гордієнко.

«Виконали напрочуд багато роботи та, загалом, плідно попрацювали разом з жіночою збірною Франції, яка приїхала до України», - зазначив він.

«Окрім загальної фізичної підготовки, провели також і серію спарингів між нашими командами. Перші спаринги пройшли 10 жовтня, а заключні ми проведемо вже сьогодні, 12 жовтня», - додав тренер.

«Загалом об’ємом виконаної роботи нашими дівчатами я залишився повністю задоволеним. Підготовка до чемпіонату світу йде за запланованим графіком. Переконаний, що до світової першості в Індії ми підійдемо у належних кондиціях і гідно представимо нашу країну на змаганнях такого рівня», - підсумував Гордієнко.

Заключний навчально-тренувальний збір збірна України проведе на олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: