Жозе Моуріньо: «Дуже важливо перемогти «Зорю»

Жозе Моуріньо: «Дуже важливо перемогти «Зорю»

Наставник манкуніанців аналізував гру луганчан за матчами проти «Фенербахче» та «Динамо».

Головний тренер МЮ Жозе Моуріньо заявив, що його команді дуже важлива завтрашня перемога над луганською «Зорею» в 2-му турі груповго раунду Ліги Європи. В іншому випадку англійцям доведеться вигравати решту матчів у групі аби вийти в наступний раунд турніру.

На передматчевій прес-конференції до поєдинку португалець розповів, що проаналізував гру найближчого суперника, переглянувши його останні поєдинки проти «Ференбахче» (1:1) та київського «Динамо» (1:0).

«Я дивився їхні матчі проти «Фенербахче» та київського «Динамо». Я обрав хороші поєдинки. Дві великі гри (одна вдома, інша – на виїзді), проти двох непростих суперників. Тепер я знаю, що я побачив, що я дивився, і що аналізую», - цитує Моуріньо офіційний сайт манкуніанців.

Також спеціаліст наголосив на тому, наскільки важливою є ця гра для його команди.

«Ми маємо перемогти. Якщо не виграємо, то будемо змушені неодмінно перемагати у чотирьох іграх, що залишились. А це складно. Тому завтра дуже важливо перемогти».

Нагадаємо, що поєдинок «Манчестер Юнайтед» - «Зоря» відбудеться завтра, 29 вересня, о 22:05. Манкуніанці в першому турі програли на виїзді «Фейеноорду», а луганська команда вдома зіграла внічию з «Фенербахче».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: