ЗМІ: Конте очолить «Реал», а Анчелотті повернеться у «Челсі»

ЗМІ: Конте очолить «Реал», а Анчелотті повернеться у «Челсі»
Карло Анчелотті

«Челсі» довго шукати заміну італійцю не буде та запросить його співвітчизника Карло Анчелотті

«Челсі» може відпустити свого головного тренера у «Реал» Мадрид та запросити колишнього наставника.

Конте все ж таки не може знайти спільну мову з керівництвом «Челсі» та думає про майбутній клуб. Поки що на горизонті є варіант з поверненням у Серію А, де «Мілан» шукає гідного наставника для свого проекту.

Однак Антоніо може отримати ще одну непогану пропозицію – з Мадрида. Тамтешній «Реал» втрачає довіру до Зінедіна Зідана та не виключає варіанту із запрошенням Конте. Щоправда, у списку кандидатів «вершкових» також є Маурісіо Почеттіно з «Тоттенгема». Про це пише The Sun.

«Челсі» довго шукати заміну італійцю не буде та запросить його співвітчизника Карло Анчелотті. Коуч, який зараз залишився без роботи та ностальгує за роботою в АПЛ, може повернутись в «Челсі». З цим клубом він вигравав чемпіонат Англії та національний кубок, тому Карло має хороші стосунки з керівництвом «синіх».

Як інформує Daily Record, Карло має зараз на руках кілька хороших пропозицій від топ-клубів, але ігнорує їх. Досвідчений італієць прийняв рішення очолити «»Челсі після Конте. Такий варіант розвитку подій вже нібито одобрив власник «пенсіонерів» Роман Абрамович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: