ЗМІ: Красніков замінить у «Динамо» Олексія Михайличенка та влаштує кадрову чистку

ЗМІ: Красніков замінить у «Динамо» Олексія Михайличенка та влаштує кадрову чистку
Євген Красніков. Фото Укрінформ

За чутками, Ігор Суркіс надав новому працівнику київського клубу карт-бланш

Одну з керівних посад у київському «Динамо» отримав колишній менеджер харківського «Металіста» Євген Красніков.

Цю інформацію офіційно підтвердив президент клубу Ігор Суркіс, однак не уточнив, які саме будуть функціональні обов'язки у нового співробітника.

Як стверджує Sport.ua, Красніков отримав від президента «Динамо» свого роду карт-бланш.

У зв'язку з цим потрібно говорити не стільки про посаду віце-президента, а про його повноваження. Красніков повинен замінити у клубі Олексія Михайличенка.

Причому мова йде не про рокіровку на конкретній посаді, яку зараз займає Олексій Олександрович (спортивного директора), а про майбутню кадрову чистку у «Динамо», під «мітлу» якої, напевно, потрапить і Михайличенко.

За даними видання, Красніков повинен повністю змінити роботу «динамівського» клубу, у першу чергу – селекційний відділ. Перший крок у цьому напрямку – у «Динамо» разом з Красніковим перебрався Вадим Комардін, який курирував у «Металісті» латиноамериканський селекційний вектор.

Однак функції Комардіна повинні бути набагато ширше, ніж кураторство селекціонерів. Він повинен навести порядок у дитячо-юнацьких структурах та академії «Динамо». До того ж, Красніков може курирувати й «ідеологічний» напрям у клубній роботі, який наразі явно кульгає.

Тому не виключено, що багатьом з нинішніх адміністративних працівників столичного клубу доведеться шукати собі нову роботу.

Новоявлений «динамівський» керівник має намір втручатися і в справи агентські – що стосується молодих обдарувань «динамівської» команди. Справа у тому, що багатьма молодими футболістами «Динамо» опікується один відомий футбольний агент, який також вважається «своїм» у таборі найпринциповішого суперника «динамівців» на внутрішній арені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: