ЗМІ: «Реал» звільнить Лопетегі та призначить на посаду головного тренера Конте

ЗМІ: «Реал» звільнить Лопетегі та призначить на посаду головного тренера Конте
Антоніо Конте
Фото: AP Photo

Розгромну поразку від «Барселони» наставнику не пробачили

Мадридський футбольний клуб «Реал» оголосить у понеділок про звільнення головного тренера команди іспанця Хулена Хулен Лопетегі та призначення на цю посаду італійського фахівця Антоніо Конте.

Про це повідомляє «Газета.ru» з посиланням на іспанську радіостанцію Onda cero.

«Реaл» у неділю програв принциповому супернику «Барселоні» з рахунком 1:5 у гостьовому матчі 10-го туру чемпіонату Іспанії. Мадридський клуб не знає перемог у турнірі у п'яти останніх іграх, програвши чотири зустрічі поспіль. На даний момент мадридський клуб посідає дев'яте місце у національній першості з 14-ма очками.

Хулен Лопетегі очолив «Реал» влітку 2018 року. Заради цієї посади фахівець пожертвував роботою у збірній Іспанії, з якою він був звільнений за день до старту Чемпіонату світу у зв'язку з укладенням контракту з «Реалом».

В іспанському клубі він змінив на посаді головного тренера Зінедіна Зідана, під керівництвом якого «Реал» рекордні три рази поспіль виграв Лігу чемпіонів, а також чемпіонат Іспанії-2016/17.

Конте влітку покинув «Челсі», який очолював із серпня 2016 року. Разом з англійською командою італійський фахівець став чемпіоном Англії та володарем кубка країни. Раніше він працював в італійських «Сієні», «Ареццо», «Барі», «Аталанті», «Ювентусі» та збірній Італії.

Він тричі приводив «Ювентус» до перемоги у чемпіонаті Італії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: