Команда українців перемогла легіонерів у «Матчі зірок» з баскетболу (відео)

Команда українців перемогла легіонерів у «Матчі зірок» з баскетболу (відео)
Фото: ФБУ

Долю шоу-зустрічі вирішили чотири очки різниці

Головна подія минулого дня у Запоріжжі – «Матч зірок» Суперліги – розпочався із сюрпризу від Кирила Фесенка. Центровий «Дніпра», вийшовши у старті, з другої спроби реалізував триочковий.

Як зізнався сам Кирило під час трансляції, до якої він приєднався, цей влучний дальній став для нього першим у кар’єрі. Проте, через травму продовжити матч Феесенко не зміг, пішовши з паркету, як він сам сказав, «на піку».

У легіонерів були ефектні данки Джонса, але це команді бігмена «Хіміка» не допомогло. Виграли першу чверть українці, причому не без допомоги суддів. Передача від арбітра Сергія Защука на Мішулу після стартового вкидання, заслін від Олександра Раєвського на Вітолса стали сюрпризами для команди легіону.

Сюрпризи продовжились і у другій чверті. Валерій Плеханов на декілька володінь змінив тренерський костюм на сорочку арбітра, встигнувши виписати технічний фол лавці суперників. Денис Журавльов, у свою чергу, нагадав, що під час професійної кар’єри мав солідний відсоток влучань зі штрафних, реалізувавши два кидки з лінії. Також три поспіль влучних триочкових виконав Вітолс. Перша половина – 73:83 на користь України.

У третій чверті команді легіону, яка набрала за чверть 43 очки, вдалося підрівнятись. На заключну 10-хвилинку команди виходили за «+2» для українців, а вже на старті чверті легіон вперше у матчі вийшов вперед. Легіонери лідирували у рахунку до екватору четвертої чверті, але ривок імені Крутоуса та Тимофеєнка дозволив українцям вирвати перемогу.

Команда Дениса Журавльова та Віталія Чернія перемогла колектив Віталія Степановського та Валерія Плеханова з рахунком 154:150.

MVP матчу було визнано Павла Крутоуса. Захисник «Київ-Баскета» набрав 42 очка (15/17 двоочкових, 2/6 триочкових, 6/7 штрафних), зробив 7 підбирань та 2 передачі, а його рейтинг ефективності склав 40 балів.

«Матч зірок» Суперліги України з баскетболу

Легіон – Україна – 150:154 (32,38, 41:45, 43:35, 34:36)

Легіон: Трент 35 + 4 передачі + 3 підбирання, Коуклі 32 + 5 підбирань, Грем 10 + 5 підбирань + 4 передачі, Хілл 9 + 3 перехоплення, Холтон 2 – старт, Кромер 16 + 7 підбирань, Крік 11 + 6 підбирань + 4 передачі, Джонс 10, Вітолс 9, Едвін 6, Садо 6 + 5 передач, Янг 4 + 13 передач.

Україна: Тимофеєнко 18 + 8 підбирань + 7 передач, Мішула 9 + 7 передач, Зотов 9 + 8 передач, Фесенко 3, Онуфрієв 4 – старт, Крутоус 42 + 7 підбирань, Беліков 18, Пустозвонов 16 + 8 підбирань + 5 передач, Мироненко 13, Петров 11 + 4 передачі, Кольченко 5 + 8 передач, Павлов 5.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: