Павелко: У нас не буде касти обраних, за всіма канонами це технічна поразка «Динамо»

Павелко: У нас не буде касти обраних, за всіма канонами це технічна поразка «Динамо»

Президент ФФУ прокоментував неявку «Динамо» на матч УПЛ в Маріуполі

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко прокоментував рішення київського «Динамо» відмовитися від виїзду в Маріуполь на матч 7-го туру Прем'єр-ліги.

«День Незалежності показав, як у Маріуполі чудово відпрацювали всі силові структури без єдиного зауваження по безпеці. У той же час у Києві прямо біля стадіону «Динамо» був теракт, постраждали люди. Навіть не знаю, де зараз безпечніше. Потрібно «Динамо» запропонувати всі матчі проводити в Маріуполі. Напевно, тут безпечніше, ніж у Києві.

Вважаю, це натягнута і висмоктана з пальця історія, і вона не прикрашає український футбол. З'ясовувати найсильнішого треба на полі, а не перекладати все на ультиматуми, розподіл клубів на прості і елітні. Ми ні для кого не повинні робити винятки – у нас всі рівні. Сьогодні маріупольські вболівальники освистують рішення керівництва «Динамо». Все має бути по закону, а закон - один для всіх. У нас ніколи не буде касти обраних, всі рівні перед регламентом. КДК прийме рішення, але за всіма канонами це технічна поразка», - сказав президент ФФУ Андрій Павелко в інтерв'ю телеканалу «Футбол».

Нагадаємо, що київське «Динамо» опублікувало заяву, в якій пояснило причини своєї відмови їхати в Маріуполь.

Команда «Маріуполь» замість поєдинку з «Динамо» зіграла матч зі збірною ветеранів України. Товариська гра завершилася внічию 2:2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: