Перша перемога МХК «Динамо» і друга поразка «Донбасу». Огляд 5-го туру Української хокейної ліги (відео)

Перша перемога МХК «Динамо» і друга поразка «Донбасу». Огляд 5-го туру Української хокейної ліги (відео)
Фото ФХУ

А от херсонський «Дніпро» сенсаційно йде без втрат

Минулими вихідними відбувся п'ятий тур Української хокейної ліги, в межах якого МХК «Динамо» у матчі проти білоцерківців здобув першу перемогу у поточному сезоні, «Дніпро» у Києві обіграв «Крижаних Вовків» і виграв п'ятий матч поспіль, а «Донбас» на виїзді поступився кременчужанам.

МХК «Динамо» – «Білий Барс» – 4:1 (1:1; 1:0; 2:0)

У цьому матчі, можна сказати, «динамівці» виклалися по повній. Після чотирьох програних поєдинків зі старту чемпіонату, харків'яни та їхні вболівальники дуже скучили за смаком перемоги, й у п'ятому турі УХЛ, багато в чому завдяки командній самовіддачі, команда Олександра Сеуканда заробила свої заслужені три очки.

Зазначимо, що для «Білого Барса» перемога над харківським клубом у першому турі Української хокейної ліги так і залишилася єдиною.

«Крижані Вовки» – «Дніпро» – 1:4 (1:2, 0:1, 0:1)

Другий тур поспіль херсонці не втомлюються дивувати своєю злагодженою та результативною грою в більшості – спочатку дві шайби у нерівних складах з донеччанами, а тепер три у поєдинку проти київської команди.

На даний момент херсонці мають друге місце за кількістю закинутих шайб у більшості, реалізовуючи кожне третє вилучення противника. Перші у цьому топі кременчужани, у яких 50% реалізації більшості.

Що стосується очної зустрічі «Крижаних Вовків» і «Дніпра», то по ходу поєдинку можна було впевнено говорити, що кияни нарешті почали кусатися та давати бій противнику, а не просто грати роль наздоганяючого. Так, реалізація моментів у підопічних Миколи Сидорова поки що залишає бажати кращого, але факт залишається фактом – «Вовки» знайшли свою гру, і далі будуть намагатися тільки нарощувати свої результати.

«Кременчук» – «Донбас» – 4:3 (1:1, 3:1, 0:1)

Тур у Кременчуці закрили діючі віце-чемпіон і чемпіон минулого розіграшу УХЛ. Цей поєдинок може по праву вважатися одним з найбільш насичених у цьому турі. У напруженому матчі донеччани поступилися принциповому супернику з Кременчука з рахунком 3:4, але ні на секунду не поступалися у боротьбі своєму опонентові.

У драматичному матчі кременчужани змогли двічі вирватися вперед, а потім і зовсім збільшити розрив до двох шайб. Саме цей аспект, швидше за все, і не дозволив донецькому клубу у подальшому відігратися – у «Донбасу» просто не вистачило сил і часу. Після закинутої на останніх секундах шайби від Севастьяна Карпенка, зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм їм не вдалося.

Зазначимо, що ця поразка стала другою поспіль для донеччан – до цього донецький клуб вдома поступився новачку чемпіонату херсонському «Дніпру». Кременчужани, у свою чергу, виграли чотири поєдинки з п'яти зі старту нового сезону.

Читайте також: «Донбас» і «Дніпро» йдуть без втрат. Огляд 3-го туру Української хокейної ліги.

За матеріалами сайту Федерації хокею України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: