Російські футболісти отримали компенсацію після бійки з українцями

Російські футболісти отримали компенсацію після бійки з українцями
Після масової бійки з українцями російські футболісти отримали гроші
фото:https://ukrfootball.ua

Гравці ярославського «Шинника» отримали компенсацію після бійки з українцями у готелі в Туреччині

Генеральний директор «Шинника» Сергій Кулаков розповів, що російський клуб надіслав запит організатору зборів в Туреччині, який забронював для команди готель в Анталії, щодо бійки з футболістами українського «Минаю». Про це повідомляє видання «Спорт-Експрес».

«Наразі відповіді не отримали. Є у законодавстві терміни для надання відповіді. Часу мало пройшло. Коли терміни підходитимуть, ми звертатимемо на це увагу», – заявив Кулаков. Він також наголосив, що команда отримала  від клубу компенсацію за понесені витрати. Втім, суму компенсації він не назвав

Нагадаємо, 13 лютого у Туреччині, де зимовий тренувальний збір проводили  команда УПЛ «Минай», сталася масова бійка між футболістами українського клубу та російського «Шинника» з Ярославля.  Подія сталась у  в готелі Royal Seginus в Анталії. Після інциденту обидві команди виселились із готелю.

«Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди щодо робітниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців. Інформація російських пропагандитських ЗМІ про те, що «минайці» змушували співати гімн представників «Шинника» і побили гравця в ліфті – традиційне марення. Бійка, але вже на поверсі, де зупинилися росіяни, і в рівних складах. Кількість постраждалих з боку «Шинника» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще як «кидають», – йдеться у офіційному коментарі закарпатського ФК «Минай».

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: