Українська хокейна ліга. Дві поразки «Динамо» та перемога «Кременчука» у Києві (відео)

Українська хокейна ліга. Дві поразки «Динамо» та перемога «Кременчука» у Києві (відео)
Фото: ФХУ

Кременчужани лише закріпили лідерство у турнірній таблиці

20 грудня завершився 23-й тур чемпіонату Української хокейної ліги сезону-2018/19.

У його межах МХК «Динамо» поступився «Дніпру» та «Донбасу», а «Кременчук» у Києві обіграв «Крижаних Вовків», інформує офіційний сайт Федерації хокею України.

«Крижані Вовки» – «Кременчук» – 2:6 (0:2, 2:3, 0:1)

Цього разу кременчужани перервали низку розгромних рахунків у матчах з «Крижаними Вовками», обігравши свого опонента з Києва з рахунком 6:2.

Несподіваним стало те, що після пропущених двох шайб «Вовки» змогли зрівняти рахунок і отримати непоганий шанс, щоб його збільшувати. Однак, кияни знову допустили ряд помилок і не змогли утримати становище в поєдинку, пропустивши ще чотири шайби.

Зазначається, що у цьому матчі серйозну травму отримав форвард «Крижаних Вовків» Соломон Шапіро – нападник отримав перелом великої гомілкової кістки на 10-й хвилині першого періоду.

МХК «Динамо» – «Дніпро» – 0:2 (0:0, 0:2; 0:0)

У своєму першому матчі після міжнародної паузи обидві команди ще «вкочувались», і двотижнева перерва все ж далася взнаки.

Досить рівний матч провели обидві команди, а шайби вболівальники побачили лише у другому періоді, коли Кирило Бондаренко та Дмитро Пугачов за чотири хвилини двічі «прошили» Тимура Мамедова, і, таким чином, встановили остаточний рахунок у поєдинку.

І навіть незважаючи на досить гострі контратаки харків'ян, рахунок до кінця третього періоду залишався незмінним. Таким чином, «Дніпро» оформив 17-ту перемогу в чемпіонаті УХЛ, а Олег Петров записав собі в актив уже шостий «сухий» матч.

МХК «Динамо» - «Донбас» 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Цей матч відбувся в межах перенесеного 22-го туру УХЛ і став другим поспіль для харків'ян проти команд верхньої трійки турнірної таблиці.

Ця втома далася взнаки ще на старті першого періоду, коли харків'яни повністю втратили контроль над грою і відразу пропустили шайбу від Вадима Мазура.

Проте вже в другій половині періоду капітан «динамівців» Володимир Чердак зрівняв рахунок в матчі і дав своїй команді надію на вдалий результат зустрічі. Але знову за кожну помилку харків'яни розплачувалися пропущеними шайбами, і вже до заключної сирени на табло горіли 1:4 на користь «Донбасу».

Таким чином, Віталій Лялька оформив дубль, донеччани записали на свій рахунок чергові три очки та сьому перемогу поспіль, а харків'яни знову напоролися на одні й ті ж помилки, які від матчу до матчу не дозволяють їм утримувати позитивні результати.

Турнірне становище:

8632

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: