Видовищні перемоги від трійки лідерів у дев'ятому турі чемпіонату Української хокейної ліги (відео)

Видовищні перемоги від трійки лідерів у дев'ятому турі чемпіонату Української хокейної ліги (відео)
Фото ФХУ

Фаворити здобули перемоги у три шайби і більше

У суботу, 13 жовтня, пройшов дев'ятий тур Української хокейної ліги, в межах якого «Дніпро» обіграв «Білий Барс», «містяни» всуху здолали МХК «Динамо», а «Донбас» розгромив «Крижаних Вовків».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

«Білий Барс» – «Дніпро» – 2:5 (0:0, 2:2, 0:3)

Тур стартував у Білій Церкві, де місцевий «Білий Барс» приймав лідера турнірної таблиці.

Однак, першу половину зустрічі команди провели при нулях на табло, що абсолютно суперечило статусу матчу «лідер проти аутсайдера».

У першій 20-хвилинці «барси» гідно чинили опір і стримували атаки противника, але вже в другому періоді почали пропускати. Але і тут новачкові чемпіонату не було так просто – на дві закинуті шайби білоцерківці відповіли двома своїми, і на другу перерву клуби знову пішли за рівного рахунку.

Однією з головних проблем молодого колективу Костянтина Буценка є те, що його гравці не можуть стабільно відігравати всі 60 хвилин зустрічі. Це і знайшло своє підтвердження в заключному відтинку зустрічі, коли господарі «посипалися», а гості вчасно скористалися цією помилкою і відвезли з Білої Церкви три очки.

Зазначається, що у цьому матчі у воротах «Дніпра» дебютував Денис Сурканов, і стартував у чемпіонаті він дуже пристойно, довівши тренерському штабу, що на нього можна покластися і довіряти місце в основі команди.

«Кременчук» – МХК «Динамо» – 3:0 (1:0; 1:0; 1:0)

Цей матч не закінчився шквалом закинутих шайб і розгромним рахунком. Навіть навпаки – кременчужани у кожному періоді закинули по шайбі, зробивши рахунок 3:0 на свою користь.

Багато в чому не дозволив господарям знову і знову відмічатися в своїх воротах саме голкіпер харків'ян Тимур Мамедов, який незмінно і надійно обороняє отвір своїх воріт, підчищаючи помилки «динамівців» в обороні.

Статистика кидків говорить про те, що кременчужани більше ніж у два рази перекидали свого супротивника, але закинутими шайбами цим моментам просто не судилося стати.

Тимур Мамедов – успішне придбання для МХК «Динамо» у це міжсезоння, але володіти надійним тилом мало, коли допускаються помилки і в атаці, і в обороні. Так що «динамівцям» є над чим працювати по ходу сезону, а кременчужани, хоч і не надрезультативно, але все ж заробили три очки і закріпилися на другій сходинці у турнірній таблиці.

«Донбас» – «Крижані Вовки» – 7:1 (3:0, 3:0, 1:1)

У завершальному матчі дев'ятого туру донеччани вирішили не підтримувати тенденцію ігрового дня, і ще в першому періоді почали громити свого супротивника з Києва, відправивши у ворота Микити Глотова відразу три шайби. «Донбасу» вчасно вдалося нав'язати киянам свою гру і вже не дозволяти їм виходити з-під пресингу.

Таким чином вже до кінця другого періоду на табло горіли 6:0, а «Вовкам» залишалося тільки не дозволити Сергію Костенку записати «сухар» собі в актив. Так воно і сталося – гості тільки у третьому періоді почали показувати зуби і змогли відзначитися шайбою престижу, встановивши остаточний рахунок 7:1.

Зазначається, що відмінною рисою команди Миколи Сидорова є вольовий характер, який жене клуб вперед. І хоч по ходу зустрічі кияни помітно поступалися, але продовжували боротися на кожному відрізку зустрічі, змушуючи не на жарт понервувати чинного чемпіона України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: