Збірна «Півдня» стала переможцем першого в історії українського футзалу Матчу зірок

Збірна «Півдня» стала переможцем першого в історії українського футзалу Матчу зірок
Фото: АФУ

Підсумковий рахунок зустрічі – 8:7

У Львові відбувся перший в історії українського футзалу Матч зірок, перемогу в якому здобули підопічні Максима Павленка

На 10-й хвилині «продексімівець» Волиняк досяг свого, не залишивши шансів своєму опоненту – Іванюку – після потужного удару. Тож, саме Волянюк став автором історичного першого забитого м’яча у дебютному Матчі зірок.

Активна гра з безліччю моментів продовжувалася, і голкіпери продовжували працювати у поті чола.

На 17-й хвилині підопічні Павленка подвоїли свою перевагу. Іваняк впорався з ударом Єрьоміна, втім, атака продовжилася, і вже у порожні ворота м’яч відправив Остапчук.

За хвилину до завершення господарі оформили вагомий відрив. Голом у складі «південних» відзначився Федюк. Втім, не пішли без голу на перерву і представники «Півночі». Гра у п’ятого польового принесла свої плоди, і Кузь за 10 секунд до завершення відквитав один м’яч для команди Легчанова.

На 27-й хвилині команди провели справжні ударні 20 секунд, впродовж яких було забито одразу три голи. Мануйленко і Струк відзначилися у складі «Півночі», водночас, четвертий м’яч «Півдня» у сітку опонента відправив Фаренюк.

Це лише стало початком справжнього гольового буму. За 60 секунд дубль оформив Волянюк. На 30-й хвилині вперше у цьому поєдинку відзначився «титанівець» Єрьомін. А межа 31-ої та 32-ої стали бенефісом Струка. Спочатку Степан зрізав м’яч у власні ворота, а за кілька секунд вже відзначився зі знаком «+», вразивши ворота суперника.

Ще впродовж 60 секунд «північні» скоротили відстань до мінімуму. Спочатку Микитюк у власні ворота, а потім Максим Мануйленко з «Кардиналу» встановили на табло рахунок 7:6.

Після тайм-ауту за три хвилини до завершення матчу «північні» знову пішли у п’ять польових з Пітулею у ролі польового. Втім, Волянюк зі своєї половини поля доволі швидко покарав опонентів точним ударом.

Тим не менш, Олександр Педяш дуже швидко один м’яч відіграв. Отримав змогу проявити себе в ролі польового гравця й Іваняк. Втім, потужні атаки підопічних Легчанова результату не принесли.

Отож, першу в історію перемогу у межах Матчу зірок здобуває команда «Півдня».

Матч зірок України з футзалу

«Південь» – «Північ» – 8:7 (3:1)

27 грудня, м. Львів, ПС «Галичина»

Голи: Волянюк (10, 28, 38), Остапчук (17), Федюк (19), Фаренюк (27), Єрьомін (30), Микитюк (33, а/гол) – Кузь (20), Мануйленко (27, 34), Струк (27, 31, а/гол, 32), Педяш (39)

«Південь»: Володимир Кардаш – Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Андрій Федюк, Петро Шотурма – Андрій Мельник, В’ячеслав Чуднов, Михайло Волянюк, Коллінс Йапарама, Олексій Бондаренко, Руслан Остапчук, Олег Єрьомін.

«Північ»: Євген Іваняк – Олександр Педяш, Ігор Салтанов, Степан Струк, Сергій Литвиновський – Андрій Пітуля, Орест Боргун, Максим Мануйленко, Віктор Кравцов, Тарас Кузь, Віталій Радевич

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: