П'яний російський хокеїст влаштував бійку у літаку

П'яний російський хокеїст влаштував бійку у літаку
Олег Саприкін
Фото: КХЛ

Ним виявився чемпіон світу 2009 року

Пасажирський лайнер перервав політ та екстрено сів у Воронежі через бешкет пасажира бізнес-класу.

Про це повідомляє «Интерфакс» з посиланням на джерело у службах аеропорту.

Зазначається, що один з пасажирів бізнес-класу, не розрахувавши можливості організму, зловжив віскі під час польоту із Сочі в Москву. Чоловік став кричати і матюкатися.

«Спроби бортпровідників заспокоїти бешкетника не увінчалися успіхом. Чоловік ударив бортпровідницю з такою силою, що вона впала на підлогу й отримала забої. Тоді командир прийняв рішення перервати політ та екстрено приземлитися у найближчому аеропорту. Ним виявився Воронеж», - повідомило джерело агентства.

Біля трапа літак зустрічала поліція. Після посадки бешкетника затримав наряд поліцейських.

Як потім виявилося, бешкет у бізнес-класі лайнера Сочі - Москва влаштував хокеїст.

«Вдалося встановити особу затриманого за бешкет чоловіка. Ним виявився відомий російський хокеїст, який грає у Росії та за кордоном», - зазначається у повідомленні.

Співробітники транспортної поліції доставили пасажира до чергової частини. Ним виявився 37-річний громадянин, відносно якого складено адміністративний протокол за статтею «дрібне хуліганство».

Додається, що цим хокеїстом виявився Олег Саприкін. 37-річний спортсмен уже завершив професійну кар'єру, він грав за ЦСКА, СКА та два клуби НХЛ. У складі збірної Росії хокеїст у 2009 році став чемпіоном світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: