«Бока Хуніорс» і «Рівер Плейт» відіграли перший матч фіналу Кубку Лібертадорес (відео)

«Бока Хуніорс» і «Рівер Плейт» відіграли перший матч фіналу Кубку Лібертадорес (відео)
Фото взяте з сайту rsport.ria.ru

У першому фінальному матчі Кубка Лібертадорес принципові аргентинські суперники розійшлися миром

В Буенос-Айресі на стадіоні «Альберто Армандо» (більш відомий як «Бомбонера»), відбулася перша фінальна зустріч Кубку Лібертадорес-2018.

Вперше в історії турніру у вирішальному матчі за трофей зійшлися непримиримі суперники з аргентинської столиці – «Бока Хуніорс» та «Рівер Плейт».

Аргентинське «класико» за участю цих команд у чемпіонаті рідко коли обходиться без фанатських розбір, часто кривавих і з летальним фіналом. Те, що ультраси команд справжні відчайдухи і готові кістьми лягти за свій клуб, може засвідчити той факт, що одна з фанатських пісень «Рівера» починається зі слів «Я хочу, щоб моя труна була пофарбована у червоно-білий колір».

Перший матч фіналу був запланований на суботу, але його довелося перенести на неділю через жахливі погодні умови. Аргентинську столицю накрив жахливий шторм, який буквально затопив «Бомбонеру»).

Однак про те, що матч відмінено повідомили вже після того, як частина вболівальників зібралася на арені в очікуванні видовища.

В неділю стихія втихомирилася, тож вболівальники без проблем дісталися на стадіон, щоб стати свідками історії.

Протягом матчу господарі двічі виходили вперед, і обидва рази гості змогли відповісти точними ударами. За «Бока Хуніорс» у сітці воріт «мільйонерів» розписалися форварди Рамон Абіла та Даріо Бенедетто. 

За «Рівер Плейт» відзначилися захисник Лукас Пратто, а ось інший гол на рахунку захисника Карлоса Іскердоса. У підсумку матч завершився з рахунком 2:2.

Матч-відповідь фіналу запланований на 24 листопада і пройде на рідному стадіоні «Рівер Плейта» – «Монументаль Антоніо Веспуччі Ліберті».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: