Юний український тенісист викликав захват у США (відео)

Юний український тенісист викликав захват у США (відео)
Фото надане батьками Дмитра Кузьмінова

Унікальний одеський тенісист Дмитро Кузьмінов у віці трьох років і дев'яти місяців потрапив до Книги рекордів України

Унікальний одеський тенісист Дмитро Кузьмінов у віці трьох років і дев'яти місяців потрапив до Книги рекордів України як наймолодший тенісист країни, після чого маленького одесита запросили в США.

Як повідомляє спортивний кореспондент «Думської», не так давно з батьками вундеркінда зв'язалися представники однієї з американських тенісних академій з пропозицією приїхати до них на навчально-тренувальні збори.

Як розповів «Думській» батько Дмитра Артем, всі витрати, пов'язані з перельотом, проживанням та харчуванням малюка, на себе бере приймаюча сторона.

.jpg_02Фото надане батьками Дмитра Кузьмінова

Мета американців - в майбутньому залучити маленького Кузьмінова до ігор за їх академію в рамках дитячих турнірів, що проходять на території США.

Додамо, що тенісом чотирирічний (в липні йому виповнилося вже чотири) Дмитро почав займатися в дворічному віці, він дуже полюбив цей вид спорту і щоразу з величезним натхненням біжить на чергове тренування.

Спочатку хлопчика тренувала екс-тренер Марини Заневської Вікторія Дучева, а зараз на кортах тенісного клубу «Чорноморець» з ним займається Владислав Захарченко.

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: