«Динамо» вимагає гарантій безпеки для поїздки у Маріуполь

«Динамо» вимагає гарантій безпеки для поїздки у Маріуполь

Київський клуб вимагає не публічних гарантій, а лише офіційні листи МВС, СБУ і УДО, уточнив віце-президент «Динамо» Андрій Мадзяновський

Футбольний клуб «Динамо»  вимагає надання гарантій безпеки від Служби безпеки, Міністерства внутрішніх справ та Управління державної охорони для поїздки в Маріуполь 26 серпня на матч 7-го туру Української прем'єр-ліги. Про це повідомив віце-президент «Динамо» з питань безпеки Андрій Мадзяновський в ефірі телеканалу «2+2».

«Динамо» поїде в Маріуполь, але тільки на законних підставах. Нам не потрібно публічних гарантій, а тільки офіційні листи МВС, СБУ і УДО, як цього і вимагає закон. Як тільки ми отримаємо їх, ми із задоволенням сядемо в літак, - сказав він. На думку Мадзяновського, для матчів в Маріуполі не можна застосовувати норми загального характеру, як це зазначено в регламенті, а повинні діяти спеціальні норми, які передбачені ФІФА і УЄФА. "Тільки спецслужби можуть давати рекомендації, а національні асоціації зобов'язані їх використовувати і приймати рішення. Але рішення ніякого немає, хоча ми пам'ятаємо кубковий матч «Полтава - Шахтар», коли за 15 хвилин в телефонному режимі було зібрано комітет, який з нашого питання не може зібратися вже три місяці. Що небезпечніше в даному випадку - трава, яка не росте, або "Uради", які літають за 20 кілометрів від Маріуполя? », - повідомив він.

За словами Мадзяновського, «Динамо» також готове зіграти матч із ФК «Маріуполь» на нейтральному полі. Як відомо, 23 липня ФК «Динамо» на своєму сайті опублікував відповіді від правоохоронних органів на свої звернення про те, що вони не рекомендують проводити матчі чемпіонату України в Маріуполі, зокрема між «Маріуполем» і «Динамо»  26 серпня.

24 липня ФК «Динамо» звернувся до президентів Федерації футболу України та Прем'єр-ліги з проханням перенести матч «Маріуполь» - «Динамо»  на нейтральне поле.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: