«Ліверпуль» вирвав нічию у матчі з «Челсі» завдяки шикарному голу Старріджа (відео)

«Ліверпуль» вирвав нічию у матчі з «Челсі» завдяки шикарному голу Старріджа (відео)
Фото надане сайтом ua-football.com

«Аристократи» не втримали перемогу та дозволили підопічним Юргена Клоппа зрівняти рахунок на останніх хвилинах матчу

Перші хвилини поєдинку пройшли без моментів, гра проходила в основному в центрі поля.

На 12-й хвилині хороша нагода могла виникнути у Салаха, проте лідер мерсисайдців пробив невдало та змарнував потенційний момент.

Ближче до середини тайму «Челсі» відповів виходом Вілліана практично віч-на-віч з Аліссоном. Екс-гравець «Шахтаря» не зумів переграти голкіпера.

Проте за кілька хвилин «Челсі» все ж відкрив рахунок – після швидкої комбінації у центрі поля Ковачич віддав пас на хід Азару. Бельгієць увірвався до штрафного майданчика та ударом з лівої відправив м'яч у дальній нижній кут воріт Аліссона.

На 84-й хвилині гості заробили право на небезпечний штрафний. До м'яча підійшов Шакірі та пробив у «воротарський» кут – Кепа впевнено нейтралізував загрозу. А на 86-й на поле вийшов Даніель Старрідж, який за три хвилини забив шикарний гол. Після дального удару Старріджа м'яч влетів у «дев'ятку».

Чемпіонат Англії з футболу

Матч 7-го туру

«Челсі» – «Ліверпуль» – 1:1

Гол: Азар, 25

 

Гол: Старрідж, 89

«Челсі»: Аррісабалага - Аспілікуета, Давид Луїс, Рюдігер, Алонсо - Канте, Жоржиньо, Ковачич (Барклі, 81) - Вілліан (Мозес, 73), Жиру (Мората, 65), Азар

«Ліверпуль»: Аліссон - Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон - Вейналдум, Гендерсон (Кейта, 78), Мілнер (Старрідж, 86) - Салах (Шакірі, 66), Фірміно, Мане.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: