«Львів» мінімально переграв «Арсенал-Київ» та здобув першу домашню перемогу

«Львів» мінімально переграв «Арсенал-Київ» та здобув першу домашню перемогу
Фото взяте з сайту ua-football.com

«Львів» у матчі з двома червоними картками переграв «Арсенал-Київ» завдяки голу Бруну Дуарте.

«Львів» виглядав краще протягом першого тайму, високо пресингуючи та розриваючи лінії «Арсенала-Київ» швидкісними випадами. Вже на 13 хвилині господарі могли вийти уперед, коли Тейлор увірвався у штрафний та покотив під удар Дуарте – Сітало врятував киян.

На 35 хвилині Дуарте скористався помилкою Дубінчака та пробив з гарної позиції, але голкіпер знову був на висоті. Тим не менш, Дуарте не зупинився і вже через дві хвилини таки прошив Сітала, не дивлячись на його титанічний спротив – він відбив удар Дуарте після прострілу Адамюка, однак з добиванням впоратись не зміг. 1:0 – і вже у наступній атаці львів'яни могли пропустити, якби Дубінчак пробив з дистанції трохи нижче.

Другий тайм «Арсенал-Київ» розпочав набагато краще. Так, на 48-й хвилині лише вчасне повернення Тейлора врятувало львів'ян від замикання Акулініна, а ще через дві у гру довелося вступати Сарнавському – він парирував постріл Баланюка.

Господарі почали помітно нервувати, що вилилось у другу жовту картку найактивнішого футболіста матчу – це Бруну Дуарте необережно зіграв на чужій половині поля. На 72-й хвилині гості були близькими до голу, але удар Баланюка зі штрафного витягнув Сарнавський – а ще через дві хвилини Лола зрівняв рахунок по вилученням, притримавши Адамюка та отримавши другу жовту.

Зрештою, «Арсенал-Київ» так і не зміг відігратися.

Прем'єр-ліга України з футболу

12-й тур

«Львів» – «Арсенал-Київ» – 1:0 (1:0)

Голи: Дуарте, 37

Вилучення: Дуарте, 63 (друга жовта) – Лола, 74 (друга жовта)

«Львів» здобув першу домашню перемогу після повернення в УПЛ та набрав чотирнадцять очок, піднявшись сьоме місце в турнірній таблиці й наздогнавши «Зорю». 

«Арсенал-Київ» залишився із сімома очками на останній позиції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: