«Манчестер Юнайтед» та «Челсі» у яскравому матчі розписали нічию (відео)

«Манчестер Юнайтед» та «Челсі» у яскравому матчі розписали нічию (відео)
Фото взяте з сайту champion.com.ua

Підопічні Жозе Моурінью на виїзді втратили перемогу на останній доданій хвилині матчу

Господарі поля активніше розпочали гру та мали чудовий шанс для взяття воріт. Азар заробив дуже перспективний штрафний у метрах 18-ти від воріт, але Вілліан пробив суттєво вище воріт.

«Юнайтед» відповів моментом Ромелу Лукаку, проте його удар головою також вийшов невлучним. Вже за кілька хвилин майстер-клас гри на другому поверсі для бельгійського форварда влаштував Рюдігер – Вілліан виконав подачу з кутового, а німецький центрбек виграв позиційну боротьбу в Погба та відправив м’яч у ворота Де Хеа.

На початку другої половини гри шикарну нагоду мав Мората: іспанець, отримавши м’яч у штрафному суперника, розгорнувся та пробив з лівої, але удар вийшов не дуже сильним та з ним без проблем впорався Де Хеа.

Гості в другому таймі сміливіше йшли вперед, адже рахунок команду Жозе Моурінью аж ніяк не влаштував, і дуже скоро зусилля «червоних дияволів» були винагороджені. Затяжна атака «Юнайтед» призвела до удару Мати, з яким впорався Кепа, але коли м’яч потрапив до Марсіаля, француз без проблем «розстріляв» ворота «Челсі» – 1:1. Ще за кілька хвилин Погба дальнім ударом намагався поцілити у дев’ятку воріт господарів, але трохи не влучив у ворота.

Підопічні Мауріціо Саррі могли знову вийти вперед після подачі зі штрафного, але м’яч після удару головою Давіда Луїса пройшов в кількох сантиметрах від стійки. «Аристократи» продовжували йти вперед, а Де Хеа продемонстрував фантастичну реакцію після потужного пострілу Канте у нижній кут воріт. «Челсі» активно йшов вперед, але був «відправлений у важкий нокдаун». «Юнайтед» провів блискучу контратаку: Мата віддав на Решфорда, той відкотив на Марсіаля, а французький форвард класно пробив прямо під стійку воріт «Челсі» – 1:2.

Саррі, намагаючись врятувати гру, кинув у бій Педро, Жиру та Барклі, і саме англійський хавбек допоміг «синім» уникнути поразки: удар Рюдігера прийшовся у стійку, але Барклі був першим на добиванні. «Челсі» продовжує бути непереможним в АПЛ цього сезону, а підопічні Жозе Моурінью не використовують свій шанс підтягнутися ближче до зони Ліги чемпіонів.

Чемпіонат Англії з футболу

Матч 9-го туру

«Челсі» - «Манчестер Юнайтед» - 2:2

Голи: Рюдігер, 21, Барклі, 90 + 6 - Марсіаль, 55, 73.

«Челсі»: Кепа - Аспілікуета, Рюдігер, Луїс, Алонсо - Канте, Жоржиньо, Ковачич (Барклі, 69) - Вілліан (Педро, 73), Мората (Жиру, 79), Азар.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Янг, Лінделеф, Смоллінг, Шоу - Матич, Погба - Рашфорд (Санчес, 85), Мата (Еррера, 75), Марсіаль (Перейра, 84) - Лукаку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: