Огляд 16-го туру Української хокейної ліги (відео)

Огляд 16-го туру Української хокейної ліги (відео)
Донбас без проблем переграв Динамо
Фото: УХЛ

Зіграно черговий тур регулярного чемпіонату

13 жовтня завершився 16 тур Української хокейної ліги, в межах якого кременчужани здобули вольову перемогу над «Дніпром» і закріпилися на першій сходинці в турнірній таблиці, «Донбас» в суху обіграв харків'ян, а «барси» в надрезультативному матчі обіграли «Крижаних Вовків».

Українська хокейна ліга

Огляд матчів 16-го туру

«Кременчук» - «Дніпро» 5:4 ОТ (2:2; 0:2; 2:0; 1:0)

Чергова зустріч цих команд закінчилася видовищним овертаймом і як завжди дала зрозуміти принциповість поєдинків між цими клубами. Цікавим є той факт, що по ходу зустрічі херсонці вели в рахунку 4:2 і мали досить непогану перевагу і шанс здолати противника з Кременчука в основний час, але третя шайба Миколи Кисельова під завісу зустрічі дала впевнений початок камбеку «містян» і вже до кінця основного часу на табло горіли рівні 4:4.

А в додатковий час удача посміхнулася кременчужанан і вони змогли втретє в сезоні обіграти свого принципового противника з Херсона. Вирішальний кидок на свій рахунок записав Данило Фурса.

«Донбас» - МХК «Динамо» 2:0 (1:0; 0:0; 1:0)

Не менш видовищний і цікавий матч вийшов і в Дружківці, де чинний чемпіон України приймав харківське МХК «Динамо». Зазначимо, що на подив вболівальників гра не виявилася надрезультативною - донеччани закинули по шайбі в першому і третьому періодах, а другий команди зіграли нарівні.

Дуже впевнений матч видала харківська команда, яка надійно нейтралізувала всі небезпечні випади донецького клубу, встигаючи попутно атакувати ворота Богдана Дяченка. Але знову-таки проявилися старі помилки команди Олександра Сеуканда - харків'яни так і не змогли відзначитися в донецьких воротах, хоча і мали непоганий шанс відігратися і вдруге в сезоні здолати підопічних Сергія Вітера.

«Крижані Вовки» - «Білий Барс» 5:7 (2:0, 2:6, 1:1)

Третій матч 16 туру став таким же цікавим і захоплюючим, як попередні зустрічі, а інтрига протрималася аж до кінця третього періоду. «Вовкам» відразу вдалося заволодіти комфортною ігровою перевагою і двічі прошити Кирила Кучера, але в другій двадцятихвилинці білоцерківці закинули шість шайб і перевернули результат матчу.

Зазначимо, що в цьому матчі капітан «Білого Барса» Євген Тимченко зробив хет-трик, а форвард Владислав Куцевич оформив дубль.

Таким чином, «Білий Барс» завдяки вчорашній перемозі обігнав МХК «Динамо» в турнірній таблиці і закріпився на четвертій сходинці, а «Крижані Вовки» так і залишилися на останньому місці.

Турнірна таблиця

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Украинская Хоккейная лига (@uhlua)

За матеріалами uhl.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: