Прем'єр-ліга. «Шахтар» на виїзді переграв «Арсенал-Київ» (відео)

Прем'єр-ліга. «Шахтар» на виїзді переграв «Арсенал-Київ» (відео)
Фото взяте з сайту football.ua

Другої поразки біля керма столичної команди зазнав В'ячеслав Грозний

Після поразки у Лізі чемпіонів від «Манчестер Сіті» «Шахтар» зустрічався з «Арсеналом» з Києва. Паулу Фонсека залишив в запасі Фернандо, а ось в старті з'явилися Болбат і Тотовицький.

«Шахтар» з перших хвилин володів територіальною перевагою, але розкрити оборону суперника не вдавалося. Пригадується лише удар Болбата з близької дистанції, який парирував Сітало.

Втім, під завісу тайму «гірники» рахунок відкрили, Алан Патрік пробив точно у дальній кут з-за меж штрафного після скидки Тотовицького. На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей у рахунку.

«Шахтар» активно розпочав другий тайм. Алан Патрік відгукнувся на передачу партнера у штрафному майданчику і пробив в один дотик – стійка врятувала «Арсенал-Київ». А вже через пару хвилин Алан Патрік шикарно закинув м'яч на Ісмаїлі, а той скинув на Болбата – Сергію було важко промахнутися.

Болбат міг оформити дубль, коли отримав передачу з глибини і пробив, але Сітало ногою перевів м'яч на кутовий. А трохи пізніше Коваленко заробив пенальті. Сам Віктор взявся за виконання «вироку» і не схибив. До фінального свистка рахунок більше не змінювався. Як підсумок, «Шахтар» впевнено розібрався з «Арсеналом».

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 13-го туру

«Арсенал-Київ» – «Шахтар» – 0:3

Голи: Патрік, 45, Болбат, 55, Коваленко, 63.

«Арсенал-Київ»: Сітало - Осман, Майданевич, Зозуля, Насонов - Домбровський, Євтоскі (Фещук, 46) - Баланюк (Карась, 46), Вакулко (Стрижак, 74), Єрмаченко - Акулінін.

«Шахтар»: П'ятов - Бутко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі - Майкон, Патрік (Сіпріано, 66) - Веллінгтон Нем (Дентіньо, 59), Коваленко, Болбат (Фернандо, 72) - Тотовицький.

Попередження: Євтоскі, Осман, Зозуля, Майданевич - Хочолава.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: