Словаччина несподівано вдома програла Чехії у матчі Ліги націй (відео)

Словаччина несподівано вдома програла Чехії у матчі Ліги націй (відео)
Фото взяте з сайту ua-football.com

Суперники збірної України у Лізі націй відіграли між собою матч третього туру

Обидві команди мінімально програли збірній України свої поєдинки першого кола, відтак змагалися за дебютні очки. Команда Андрія Шевченка у цьому турі відпочивала, а свій найближчий матч зіграє проти Чехії 16 жовтня.

Перший гарний момент створили чехи. Видра пробив з-за меж штрафного, Дубравка перевів м'яч у стійку, а на добиванні гості не зуміли зіграти. Перший прицільний удар у Словаччини завдав Гамшик. Класний удар півзахисника «Наполі» п'ятою після кутового, втім, не застав зненацька Вацліка. 

На правому фланзі добре діяв Кадержабек. В одному з епізодів захиснику «Гоффенгайма» врізали ліктем у скроню – нокаут від Губочана в центрі поля. У розпачі від того, що гра не клеїться, словаки вдались до дальніх ударів, які точністю не вирізнялись.

На старті другого тайму довгий пас на захисника Сабо запустив швидкий контрнаступ. Дуда з меж штрафного схибив в ідеальній позиції. Покарання прийшло миттєво. Крменчик після розрізного пасу Дочкала виграв боротьбу проти Шкріняра і розстріляв воротаря. На 55-й Дуда класною передачею вивів Мака на удар метрів з 11 – божевільний промах далеко від воріт. Гол словаків таки визрів на 62-й. Гамшик у своєму рекордному матчі за збірну без перешкод добив у ворота після удару Немеца.

Словаки продовжили тиснути, а контргра чехів розладналася. Утім перша акцентована атака завершилась голом. Патрік Шик відзначився ударом головою. Шкріняр знову став антигероєм – привіз пенальті в Україні, а нині з-під захисника «Інтера» двічі забивали. Шкртел скинув супернику під удар, але сам же відбив м'яч з лінії воріт. Шоковані таким розвитком подій господарі особливих шансів вже не мали.

Ліга націй УЄФА з футболу

Матч 2-го туру

Словаччина – Чехія – 1:2 (0:0)

Голи: Крменчік, 52, Гамшік, 62, Шик, 76

Чехи доволі несподівано набирають перші три очки. У Словаччини залишається 0 балів. Попереду в Чехії, яка дуже непогано відіграла з новим тренером Ярославом Шилгави, спроба реваншу на полі України. Навіть нічия дозволить команді Шевченка достроково фінішувати першою у своїй групі.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: