Корейці презентували новий люксовий седан

Корейці презентували новий люксовий седан
Genesis G80

Презентовано нове покоління преміального седана Genesis G80

Корейська Genesis, що належить Hyundai, розкрила всі подробиці про новий люксовий седан G80.

Автомобіль перебрався на нову платформу, на якій побудований перший кросовер бренду - Genesis GV80. Вона має класичне компонування: двигун, розташований поздовжньо, і привід на задню вісь. Передбачено і повний привід з муфтою підключення передньої осі.

З GV80 седан ріднить не тільки «візок», а й загальна стилістика оформлення. Наприклад, новинка обзавелася світлодіодними смужками, розташованими в два яруси в фарах, задніх ліхтарях і на крилах.

Змінився і силует автомобіля, особливо задня частина. Ккут нахилу задніх стійок і скла став більше, за рахунок чого G80 став схожим на купе.

При цьому габарити моделі практично не змінилися. З переходом на нову архітектуру і завдяки широкому застосуванню алюмінію G80 на 125 кілограмів легше попередника.

У салоні з'явилася 12,3-дюймова віртуальна панель приладів і екран мультимедійної системи діагоналлю 14,5 дюйма, що підтримує 3D-картинки.

Для седана доступні 10 подушок безпеки, включаючи ту, яка розкривається між водійським і переднім пасажирським кріслами, трьохзонний клімат-контроль, панорамний дах, система моніторингу «сліпих» зон, а також система автоматичного гальмування і круїз-контроль з функцією зміни смуги руху .

Від GV80 седану дісталася і нові силові агрегати: бензинові мотори об'ємом 2,5 і 3,5 літра, які видають 304 і 380 кінських сил. Колишній 2,2-літровий турбодизель модернізували і збільшили його віддачу з 203 до 210 сил.

Дизельний двигун від кросовера для нового G80 поки не заявлений.

Трансмісія – 8-ступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

В Україні бренд Genesis офіційно не представлений.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: