Вислати російських дипломатів з Британії. Загострення двосторонніх відносин? (прес-конференція)

Вислати російських дипломатів з Британії. Загострення двосторонніх відносин? (прес-конференція)
Володимир Хандогій, президент Української асоціації зовнішньої політики

Дипломат проаналізує загострення двосторонніх відносин між Великою Британією та РФ

Сьогодні 16 березня об 11-30 в прес-центрі інформаційного агентства Главком відбудеться прес-конференція на тему: «Вислати російських дипломатів з Британії. Загострення двосторонніх стосунків?»

Запрошені гості:

Володимир Хандогій, президент Української асоціації зовнішньої політики, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії (2010-2014), т.в.о. Міністра закордонних справ України (2009р), який проаналізує загострення двосторонніх відносин між Великою Британією та РФ, яке відбувається напередодні виборів президента РФ, чим може закінчитися дипломатичний скандал – висилання російських дипломатів, введення можливих додаткових санкцій щодо РФ у зв’язку з отруєнням екс-шпигуна на території ВБ, як Україні скористатися цим загостренням у стосунках на свою користь, чи повинна Україна скористатися досвідом Великої Британії щодо висилання дипломатів та працівників культурних центрів держави-агресора та окупанта.

Трансляцію дивіться тут: 

Раніше стало відомо, що Британія припиняє двосторонні зв'язки з Росією.

У середу Велика Британія вирішила вислати з країни 23 російських дипломата, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Посольство Росії назвало рішення Великої Британії про висилку 23 дипломатів РФ неприйнятним.

12 березня британський прем'єр Тереза Мей оголосила, що з «високою імовірністю» Росія винна у спробі вбивства Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: