Держсекретар США зустрівся із найвідомішим українським псом (відео)

Держсекретар США зустрівся із найвідомішим українським псом (відео)
Блінкен зустрівся з Патроном під час відвідин дитячої лікарні в Києві
фото: Reuters

Зустріч відбулася у фойє лікарні «Охматдит»

Держсекретар США Ентоні Блінкен, який сьогодні, 8 вересня, прибув до Києва, крім офіційних зустрічей, вирішив познайомитись з одним із символів українських рятувальників – псом Патроном, повідомляє Голос Америки.

Зустріч відбулася у фойє лікарні «Охматдит», де американський високопосадовець провідав дітей, які перебувають на лікуванні, у тому числі через отримання важких поранень внаслідок російських бомбардувань.

Посолка США в Україні Бріджит Блінк, яка супроводжувала держсекретаря, зауважила: «Я довго намагалася організувати цю зустріч, дякую, пане секретарю».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Блінкен прибув до Києва з неанонсованим візитом. Очікується, що він оголосить про виділення Києву і його сусідам ще $2,6 млрд на допомогу у сфері безпеки. 

Зазначимо, що це вже не перший візит Блінкена в Україну під час війни. Востаннє Американський чиновник був у Києві наприкінці квітня разом з главою Пентагону Ллойдом Остіном. Тоді Блінкен заявляв, що незалежна Україна проіснує набагато довше, ніж «Путін перебуватиме на сцені». 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: