Як рашисти тікають із поля бою на Херсонщині: поранений окупант зняв відео

Як рашисти тікають із поля бою на Херсонщині: поранений окупант зняв відео
Окупанти були змушені тікати з позицій під вогнем ЗСУ
скріншот із відео

На Херсонщині тривають бої з окупаційними військами

У мережі з’явилося відео, зняте одним із російських солдатів, які потрапили під обстріл Сил оборони на Херсонському напрямку та втекли зі своїх позицій.

На оприлюднених кадрах видно, як окупанти відстрілюються від українських військових, намагаючись урятуватися від них втечею.

У якийсь момент поряд із загарбниками розірвався снаряд, внаслідок чого двоє з них отримали осколкові поранення та були змушені буквально повзти з поля бою, кидаючи своє спорядження.

Подальша доля автора відео та його поплічників невідома.

Нагадаємо, раніше британська розвідка повідомила, що вище керівництво Росії справді серйозно міркує про відступ із правого берега Херсонщини, але в умовах зруйнованих мостів це буде непростим завданням. 

У звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що російські окупанти можуть здійснити напад на Каховську ГЕС, але звинуватити у цьому українських військових. Підтоплення, які можуть стати наслідком атаки, армія РФ використає як прикриття для запланованого відступу з Херсонщини.

Також раніше повідомлялося про початок евакуації жителів Херсона на лівий берег Дніпра. 

До слова, триває 239 доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, разом з тим не залишає спроб вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Читайте також: Коли ЗСУ звільнятимуть Херсон? Хронологія та наслідки контрнаступу на Півдні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: