Окупанти у Херсоні ставлять на дорогах дерев'яні протитанкові їжаки (відео)

Окупанти у Херсоні ставлять на дорогах дерев'яні протитанкові їжаки (відео)
Захисні споруди, які були актуальні хібо у Середньовіччі
скріншот з відео

Рашисти вкотре вигадують військове спорядження, якому «аналоговнет»

Мешканці Херсона чекають на звільнення від російських загарбників. Очевидно, що й окупанти готуються, що ЗСУ буде вибивати їх з міста, тому почали готуватися.

У мережу виклали відео з незвичними протитанковими їжаками, які з'явились на вулицях міста. Вони зроблені з дерева. По суті, навіть найлегший танк запросто їх переїде, тож логіка в цих засобах відсутня.

Українці вже кепкують у соцмережах: «Рашисти захищаються від надувних танків», «Чому дерев'яні? Бо нормальні здали на металобрухт», «Надійніше було з дерева хрести собі зробити».

Нагадаємо, раніше генерал Дмитро Марченко, який командував обороною Миколаєва на початку великої війни з РФ і повернувся на південний напрямок, заявив, що головне завдання Збройних сил – до кінця року закінчити основну фазу війни. Він висловив упевненість, що Херсон до кінця цього року буде звільнений, а активна фаза ведення війни завершиться. 

Міністр оборони Олексій Резніков раніше спрогнозував, що Україна може повернутися до кордонів, які існували до початку повномасштабного вторгнення Росії, вже цього року. На його думку, такий прогноз щодо строків закінчення війни є цілком реалістичною за збереження підтримки західних партнерів. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: