Патріарх Кирило обіцяє «вічне життя» мобілізованим росіянам (відео)

Патріарх Кирило обіцяє «вічне життя» мобілізованим росіянам (відео)
Патріарх Кирило
фото: Reuters

Чоловіки, які підуть воювати проти України, отримали «благословення» від російської церкви 

Голова російської православної церкви, патріарх Кирило (Гундяєв), вкотре підтримав політику Кремля. Після оголошеної мобілізації, від російської церкви, замість осуду, йде лише схвалення війни.

«Звертаюсь до всіх військовослужбовців. Христос воскрес! І ми всі разом з ним воскреснемо. А тому йдіть сміливо виконувати свій воїнський обов'язок!» – таку от проповідь виголосив Гундяєв.

За його словами, росіяни, які загинуть в Україні, отримають вічне життя у райському саду.

Нагадаємо, 21 вересня президент Росії звернувся до громадян із заявою про початок часткової мобілізації у країні. Після цього міністр оборони Сергій Шойгу перерахував категорії громадян, які будуть призиватися. Він зазначив, що із запасу будуть призиватися росіяни, які вже мають бойовий досвід. Також до цієї категорії потрапляють люди з необхідною для армії військово-обліковою спеціальністю. Загалом, за підрахунками Міноборони, буде призвано 300 тис. резервістів.

Зазначимо, раніше також повідомлялося, що в Росії мобілізують, зокрема, й чоловіків досить літнього віку, а задля підняття бойового духу мобілізованих проводжають під супровід мелодії духового інструменту.

Крім того, у мережі з’являються відео з військових комісаріатів у різних регіонах Росії, як там проводжають мобілізованих чоловіків на службу. До військкоматів приходять священники, аби благословити чоловіків, які невдовзі вирушать на війну в Україну.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: